Wilt u zich alleen maar focussen op waar u goed in bent?

Dan doet YVOM toch voor u, waar zij goed in zijn …. 

Zo haalt u het optimale resultaat op het vlak van Office Management uit uw bedrijf!

Mijn naam is Claudia Vinkenborg en ik ben eigenaar van YVOM. Al bijna 30 jaar heb ik ruime ervaring in het secretarieel segment, in verschillende functies: “van Receptioniste tot Coördinator Secretariaat, Office Manager én Coach”. Die laatste functie heeft ervoor gezorgd dat ik het roer heb omgegooid. Daar lag én ligt mijn hart. In 2012 ben ik gestart met het coachen van medewerkers op de werkvloer én het secretariaat bij mijn toenmalige werkgever. Meerdere opleidingen op het gebied van coaching en trainingen heb ik gevolgd wat resulteerde in een eigen Praktijk; JEIJe Eigen Ik.

Ondanks dat ik mijn functie als Office Manager naast me neer heb gelegd, werd en word ik nog steeds gevraagd om secretariële werkzaamheden uit te voeren. Mijn luxe is echter dat mijn Coach Praktijk goed loopt en ik de gevraagde werkzaamheden niet altijd kan uitvoeren. Dat is de reden dat ik YVOM ben gestart. Want naast het coachen vind ik het heerlijk om te blijven organiseren, te (ont)zorgen en te regelen. Samen met zeer ervaren Office Managers biedt YVOM op ieder gebied, in het secretariële segment, haar diensten aan.

YVOM weet dus exact wat er speelt op de werkvloer en wat een manager, eigenaar, freelancer of zzp’er nodig heeft om zijn of haar bedrijf optimaal te laten draaien. Bij het aangaan van een opdracht selecteer ik de Office Manager die past bij de door u gewenste werkzaamheden én uw bedrijf. Vanuit mijn eigen kantoor leid ik YVOM en zorg ik dat u de ondersteuning krijgt op dát gebied waar uw wensen liggen. Tot in de puntjes wordt alles uitgewerkt en aan uw verwachtingen voldaan. YVOM denkt in oplossingen! Op afstand wordt dat werk uit handen genomen waar u dagelijks tegenop ziet om zelf te doen. YVOM levert met heel veel plezier, enthousiasme en gedrevenheid kwalitatief topwerk!

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn en de tarieven? Op deze pagina leest u meer. U kunt uiteraard een afspraak maken of vragen stellen door onderstaand formulier in te vullen, of door hier te klikken óf door mij gewoon te bellen op 06 28 93 28 53.

Naast YVOM en JEI ben ik ook in opleiding voor Psychodynamisch Therapeut. Deze combinatie maakt dat ik dagelijks bezig ben met waar mijn hart ligt. Ik doe wat ik leuk vind, waar ik gelukkig van word én waar ik goed in ben. 

Bent u er klaar voor om het werk waar u dagelijks tegenop ziet, uit handen te geven? Zodat u zich alleen maar kunt focussen op waar u goed in bent. Zo haalt u het optimale uit uw bedrijf!

Virtuele groet,

 

Claudia Vinkenborg

Heeft u vragen of wilt u een (intake) gesprek inplannen? Ik kom graag bij u langs. Als u uw gegevens invult neem ik zsm contact met u op.

13 + 4 =

“Simply the best!”