Coaching

Als je in de spiegel kijkt ..

Zie je dan jezelf?

www.jei-jeeigenik.nl

“Het mooiste wat je kunt worden is JEI!”

 

 

Naast dat ik eigenaar van YVOM ben, ben ik ook eigenaar van mijn coachpraktijk JEI. Jaren geleden heb ik mijn hart verloren aan het mooie coachvak. Dagelijks ben ik bezig met het mooiste wat er is … Bezig zijn met mensen, het beste uit iemand halen. En voor YVOM geef ik het beste van mezelf.

Mijn passie is om de persoon of het team waarmee ik een traject instap, JEI – Je Eigen Ik, te laten zijn. Wegwerken waar ze tegen aanlopen en eigen kwaliteiten gaan inzien en die inzetten. Met als resultaat zelfinzicht, zodat er vol zelfvertrouwen stappen genomen worden die ze laat groeien en ontwikkelen.

Mijn missie is om mensen te inspireren en te motiveren. Ik wil graag iets betekenen voor anderen, dat geeft zin aan mijn leven. Al mijn ervaring en kennis overbrengen aan de ander.

Wellicht heeft u zelf behoefte aan een coach? Of een coach voor één van uw medewerkers of uw team? Ook al vertrouwenspersoon kan ik veel betekenen voor uw bedrijf.

Afhankelijk van de wens bied ik verschillende manieren van coachen aan, met verschil van aanpak en techniek. Onder andere ben ik gespecialiseerd in:

  • Mental Coaching om de fysieke en mentale krachten in balans te  krijgen. Het omzetten van negatieve gedachten en gevoelens naar positieve gedachten en gevoelens.
  • Persoonlijke Coaching om een beter beeld te krijgen van je krachten, talenten en passies, om je (verder) te ontwikkelen en meer de regie wilt voeren over jouw eigen leven.
  • Vertrouwenspersoon binnen een bedrijf. Ik begeleid en vang medewerkers op, bij een melding of een klacht, geef advies en verwijs, indien nodig, door naar professionele hulpverleners.
  • Team Coaching om weer verbinding met elkaar maken door te kijken naar collectieve patronen in het gedrag binnen het team en bespreekbaar maken. Effectiviteit zal vergroten en maximale resultaat zal worden behaald voor de werknemer én het bedrijf.
  • Startende Ondernemerscoaching om vanuit mentale, emotionele, fysieke en passionele vrijheid die mooie basis op te zetten voor jouw onderneming.
  • Relatie Coaching met als doel dat jullie elkaar weer zien en respecteren. Het geluk weer voelen waar het ooit ook is begonnen.

Op mijn website www.jei-jeeigenik.nl leest u alle verdere informatie over mijn coachpraktijk.

Of het nu privé of zakelijk is, ik gun het iedereen om JEI te zijn!

Virtuele groet,

Claudia Vinkenborg

Meer informatie over coaching of het inzetten van een Virtual Office Manager voor uw bedrijf? U kunt contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen of door gewoon te bellen: 06 28 93 28 53

“Simply the best!”